Privat svømmeundervisning

Personlig svømmetræner / svømmelærer


Er du utryg ved svømning eller dykning; eller ønsker du at lære de forskellige svømmearter på et mere avanceret niveau, giver vi gerne enetimer eller holdundervisning efter aftale.


Vi har mere end 25 års erfaring og underviser i hele spektret fra helt grundlæggende og tryghedsskabende svømning til svømmeteknikker på et højt konkurrenceniveau i alle fire svømmearter samt i div. bjærge- og dykketeknikker.


Crawltræning til Ironman Copenhagen

Crawl er langt at foretrække, hvis du deltager i triathlonstævner som fx. Ironman Copenhagen.
Booker du en svømmetime hos os, vil vi allerede første gang arbejde med en lang række træningsøvelser, som du efterfølgende kan bruge i din egen træning, og som vil forbedre din vejrtrækning, balance i vandet, svømmemæssige effektivitet mv. inden vi evt. næste gang mødes igen for at bygge ovenpå dine nyerhvervede færdigheder.


Vores svømmeundervisning tager altid udgangspunkt i vores aftale med dig og dine mål med svømmeundervisningen uanset om du vil forbedre dine svømmefærdigheder forud for et bassinprøvekursus hos os, gerne vil bestå svømmeprøven i fx.jægerkorpset, deltage i triathlon, ønsker at svømme rigtig stærkt til et svømmestævne eller bare vil forbedre dine svømmemæssige færdigheder til sommerens udfoldelser ved stranden.


Effektive træningsprincipper

I vores undervisning anvender vi altid en lang række træningsøvelser og værktøjer, der bygger ovenpå hinanden og hurtigt og effektivt forbedre dine tekniske færdigheder. Undervejs i træningspasset får du hele tiden feedback på din svømning, således at vi hurtigt får rettet eventuelle småfejl.


Ønsker du at lære at dykke ned på bunden af bassinet og springe på hovedet i vandet, kan vi via vores træningsøvelser og værktøjer på blot en time lære dig både effektivt at dykke ned på bunden af bassinet og springe på hovedet fra både bassinkant og startskammel.


Ring til os på tlf. 20781525 for at aftale svømmehal og tidspunkt, hvor du kan komme i gang med at forbedre dine svømmefærdigheder.
Svømmeundervisningen tager altid udgangspunkt i dit niveau og dine mål.


Vi benytter os af træningsøvelser og værktøjer, som bygger ovenpå hinanden og hurtigt og effektivt forbedre dine tekniske færdigheder.


Undervejs får du solid sparring af vores svømmeinstruktører, som alle har mere end 25 års erfaring.