Førstehjælpskurser

Specialsyede førstehjælpskurser


Vi specialsyr også førstehjælpskurser til netop din virksomhed eller institution. Hvis du og dine kolleger færdes i et miljø, hvor I ofte er udsat for fare, og således har behov for en specifik førstehjælpsviden og særlige førstehjælpsfærdigheder, så skræddersyr vi et førstehjælpskursus, der passer præcist til jer.


Kurset afvikles gerne på din arbejdsplads for at skabe så realistiske situationsspil som muligt. Der kræves god plads til øvelser og praktisk tøj anbefales.


Undervisningen på kurset er baseret på en høj grad af elevinvolvering, hvor et stort antal træningsøvelser fra jeres hverdag sikrer et højt indlæringsniveau og langtidsholdbare førstehjælpsfærdigheder. Dette undersøttes af, at vi altid har rigeligt udstyr med til, at alle hele tiden kan være aktive under træningsøvelserne og dermed få det optimale udbytte ud af kurset.


Vi yder endvidere rådgivning vedr. evt. indkøb og placering af førstehjælpsudstyr. Ring til os på tlf. (+45) 2078 1525 eller e-mail: kontakt@livredningskurser.dk og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy et førstehjælpskursus til dit personale.Vi vil gerne
lære førstehjælp

Firma / organisation*
Kontaktperson*
Hvor skal kurset holdes?*
Telefonnummer*
E-mail*
Evt. besked